Maatwerk

Alle Apps zijn bij ons geschreven in met native code. Wij programmeren op Android in de programmeertaal Java en op iOS in Swift en Objective-C.

We kiezen er bewust voor om alleen te programmeren in de taal waarin het platform is bedacht. Hierdoor kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Op het gebied van programmeren zitten we dus altijd bij de bron en spreken we rechtstreeks met Apple en Google.

Onze ontwikkelmethode is volgens de Agile SCRUM methode. We werken projectmatig met versiebeheer. Daarnaast worden onze projecten veilig beheerd en gedocumenteerd.

We voeren veel gesprekken met onze klanten. Hierin evalueren en verbeteren we de app. Zo houden we de retentie in uw app hoog en maken we u apps succesvol.

Nieuwsgierig? Kom gerust eens met ons praten over onze werkwijze.

business_logos2
Businessclub app

De BusinessClub app is ontstaan uit een samenwerking tussen Heracles Almelo en WeMa Mobile. Het uitgangspunt van deze app is het versterken van het netwerk en het vereenvoudigen van de interne processen. Momenteel werkt ook de businessclub van SC Heerenveen met deze app.

business_2screens
veya_name
veya_chick
Ontdek de magie van Veya

Er was eens.. een wens vanuit de dagelijkse praktijk om meer overzicht te krijgen van het oerwoud aan producten en bestellingen. Om het bestelproces onafhankelijk te maken van een vaste (omloop)assistente en van een computer. En, tot slot, om overbodige kastvoorraad te minimaliseren en om de kans op fouten te verkleinen.

In nauwe samenwerking met de Orthodontiepraktijk Hardenberg, kwam bij WeMa Mobile B.V. in 2015 zo software tot ontwikkeling, die gebruiksgemak en onafhankelijkheid voor de gebruiker moest combineren.

Veya werd geboren, een voorraadsysteem dat zonder computer te gebruiken is en bovendien vrij programmeerbaar per leverancier en per artikel. Dat laatste maakt wezenlijk verschil met alternatieve scansystemen van iedere andere grote leverancier.

Referenties
Zij ervaarden onze dienstverlening al